Kontakt: Tel: 060 01 18 189 Svakim danom od 7:00 do 22:00

O NAMA


Trazimo partnere za Novi Sad

Tehnologija za vraćanje fabričkog izgleda vozilu bez farbanja i velikog izdatka za samo 24 sata


Mi smo firma koja je ekskluzivni i licencirani zatupnik za distribuciju i usluge velikog svetskog lanca servisa i prodavnica Restor FX Tima, koji posluje na pet kontenata i u stotinama zemalja širom sveta.

RestorFX Automotive Refinishing System je osmišljen i započet od osnivača Aleksandra Kotjakovskog i Nadje Kaj.

Nezadovoljni sa gubljenjem vremena koje se utroši na farbanje vozila i sa načinom i rezultatima na koji se tretira farba na vozilima, kao nešto što nije čak ni kratkoročno osveženje koje vraća orginalni kvalitet završne boje, a znajući da mora postojati bolje rešenje.

Započeli su težak proces razvoja testiranja i rafinisanja onoga što će postati RestorFX System koji danas poznajemo. Posle niza godina intenzivnih istraživanja sa suosnivačem Tonijem Dousetom i Nikolasom Vananderingom koji im se kao predsedavajući kompanije kasnije priključio lansirali su RestorFX International.

Ono što je počelo kao jedna lokacija u Vankuveru u Britanskoj Kolumbiji pretvorilo se veliku svetsku firmu koja je postala vodeci lider u ovoj industriji. Od tada do sada sa stotinama vozila koja se dnevno tretiraju širom sveta i sa preko 2.000.000. vozila koja su do sada bila osvežena od strane RestorFX Systema ova kompanija zahvaljujući svom dugogodišnjem istraživanju i fokusiranju na inovativne tehnologije stalno napeduje širi se i dokazuje se preko jedinstvenog kvaliteta svojim prezadovoljnim mušterijama.

Godine i godine upornog rada bez ikakve greške rezultovale su time da je RestorFX Automotive Refinishing System postao i ostao naj napredniji proizvod na ovom tržištu omogujućujući tako profesionalcima u ovom poslu jedinstvenu priliku da šire i razvijaju svoj posao dajući vrhunske rezultate potrošačima.

Cilj naše firme ovde je da kroz naš rad poslovanje i usluge donesemo napredak i novu tehnologiju u automoto industriju na radost naših klijenata, kako zadovoljnih vlasnika vozila tako i nasih poslovnih partnera.

Kontaktirajte nas da bi i vi postali svedok našeg neprevazidjenog kvaliteta.

RestorFX
SISTEM KAO DODATA VREDNOST
RestorFX postupak ne podrazumeva standardne invazivne tehnike koje bez izuzetka uključuju skidanje sloja originalnog laka. Naprotiv, naš sistem dodaje postojecem laku desetak mikrona posebne formulacije, a uklanja samo ono što završnom sloju ne pripada: nećistoće i oštećenja. Na taj način obezbeđuje se dodatna zaštita automobila i boji daje dubinu i sjaj. Posledica ovakvog pristupa je da posle RestorFX tretmana vaš ljubimac trajno vraća svež izgled iz vremena kada je sišao sa fabričke trake.
RestoreFX
TRAJNI EFEKAT I ZAŠTITA
RestorFX sistem restauracije bojenog sloja za sve vrste vozila trajno uklanja ogrebotine, izbledelost, oksidaciju i opštu istrošenost završnog sloja na bojenim površinama. Posebnom RestorFX tehnikom nanošenja inicira se dubinski hemijski proces spajanja sa podlogom koji kroz samonivelisanje ujednačeno prekriva sve površine i pregibe, popunjava ogrebotine i anomalije na bojenom sloju i laku. RestorFX tehnologiju ovo kvalitetno izdvaja od ostalih tehnika i proizvoda na tržištu kao što su keramički nano slojevi, folije, voskovi, poliranje i drugi zaštitni sistemi koji samo privremeno unapređuju estetski izgled ali ne čine ništa po pitanju trajnije restauracije oštećenih bojenih površina. RestoreFX kvalitet je proveravan i potvrđen tokom 13 godina primene i usavršavanja, u svim klimatskim uslovima širom sveta. Nanos traje i štiti bez ljuštenja, pucanja i smežuravanja.
#
RestorFX štiti i restaurira
20.000 vozila godišnje u
40 zemalja širom sveta.

RestorFX je proizvod razvijen u Sijetlu za tržište Severne Amerike, pre nešto više od decenije. Danas, kroz RestoreFX tretman zaštite i restauracije godišnje prođe preko 20.000 vozila u preko 40 zemalja širom sveta.


Stres Testiran...

RestorFX je testiran i isproban u svim klimatskim uslovima: od Sibira i hladnih kanadskih tundri, preko vlažnih područja oko Ekvatora, do vrelih australijskih pustinja.

U svim uslovima pokazao se postojanim i superiornim u odnosu na postojeća komercijalna rešenje za korekciju eksterijera vozila bez farbanja. Koristi se čak i na čamcima i većim plovilima na moru i okeanu, kao i luksuznim jahtama.

#RestorFX prizvodi nalaze najbolju primenu u prilikama kada bojeni sloj postoji ali je vidno oštećen habanjem ili drugom mehaničkom silom, kao i izloženošću hemijskim i atmosferskim uticajima okoline. Najčešći primeri oštećenja su ogrebotiname, so, rizla ili katran sa puteva i oštećenja nastala UV zračenjem.

RestorFX vraća sjaj vozilima u gotovo svim prilikama osim u slučajevima kada je boja na vozilu potpuno skinuta ili dubinski oštećena korozijom i sličnim visoko oksidacionim procesima.

Od septembra 2015 godine RestoFX Tim d.o.o je eksluzivni uvoznik i zastupnik proizvoda za Srbiju.


#

Budite u toku...

Ukoliko vas zanimaju dodatni detalji ili želite da vidite dodatne primere primene RestorFX tretmana na vozilima, posetite matičnu prezentacijuna Restorfx.com ili potražite "restorfx" na twitter-u.

Kontaktirajte nas